Skidåkning

Hyr dina längdskidor hos oss! 200:-/dag inkl. pjäxor, stavar och skidor. Boka på 019-295500 eller annaboda@firstcamp.se

Sportlov i Ånnaboda

Barnens Vasalopp

Hela veckan erbjuder vi barnets vasalopp. Barnen hämtar ut ett stämpelkort i receptionen, åker vårt vasalopp, sedan bjuder vi på blåbärssoppa och kexchoklad vid målgång! Detta går att delta i hela veckan under våra öppettider 8.00-18.00. Det är helt gratis att delta. Har man inte utrustning kan man hyra det av oss till ett reducerat pris på 50 kr/timmen eller så långt varvet tar att åka.

Yessi hälsar på

Vi kommer också under veckan ha besök av vår First Camp figur Yessi, varje dag klockan 12.00 har barnen möjlighet att träffa Yeesi. På lördag och söndag kommer hon att dyka upp lite oftare i samband med vår utomhus grillning.

Grillning på altanen

På Lördag och Söndag kommer vi tända upp grillarna på vår terrass och grilla hamburgare och korv. Vi kommer även servera varm dryck utomhus och bjuda på lite afteski-känsla med musik i förhoppningsvis solskenet som vankas till helgen.

Pizza-buffé

Vad passar bättre som avslutning på lovet om inte en pizzabuffé? På fredagen serverar vi en pizzabuffé med pizzor som passar både stora och små i vår restaurang mellan klockan 17.00- 19.30. Bordsbokning krävs.

Välkomna!

Längdåkning i Ånnaboda

Vid frågor angående längdspår hänvisar vi till annabodaskidspar.se

Ånnabosjön runt
Enklare spår på natursnö. 2,5 km elbelyst. Glashus/värmestuga med grill finns intill spåret. Medtag egen ved/grillkol. Åkningen här är avgiftsfritt.

Kilsbergspåret/ Vintergatan
Genom skog, över myrar slingrar sig dessa fina natursnöspår. Starta din skidåkning i Ånnaboda, Blankhult eller Stakadammen. Åk till Kilsbergens högsta punkt, ett stenkast från Tomasboda.

Omklädning och dusch/ vallarum/ värmestuga
Örebro Kommun har iordningställt ett nytt hus för omklädnad & dusch. Här finns skåp att låsa in sina kläder i, kräver att du har ett eget hänglås. I anslutning till detta är under uppbyggnad ett vallarum. Värmestuga finns i en intillliggande fastighet, med plats för ca 30 personer. Utanför värmestugan finns två grillar. Medtag egen ved/ grillkol. Öppettider omklädningsrum kl.7-22

Hyra skidor
Är du nybörjare och vill testa på? Hyr utrustning i vår reception i Ånnaboda.

 

 

 

Kanonsnöspåret i Ånnaboda
Kuperat spår med åkning på kanonsnöpreparerade slingor, total längd när all snö är producerad 3,3, km. Vid rätt väderförhållanden är spåret öppet från början av december till slutet av mars. Spåret är avgiftsbelagt.

Åka skidor med hund: Kanonsnöspår/ Hund & Pulkaspåret
Måndag, onsdag och fredag, från kl 20.00, är det tillåtet att träna med hundar i Kanonsnöspåret. Övrig tid hänvisar vi till Hund & pulka spåret som också är ett natursnöspår. Kanonsnöspår avgift/ Hund & Pulka fritt.