Hotellet

Nordic Camping Ånnaboda erbjuder vildmarksliv och aktiviteter året runt för hela familjen, med allt från discgolf och mountainbike till bad, fiske och lägerliv. Vintertid är det skidåkning som gäller – både utför och på längden. Även boendet har något för alla, med natursköna campingplatser, olika typer av stugor och hotell.

Endast 2 mil från campingen ligger Örebro, med goda shoppingmöjligheter, Lek-och buslandet och upplevelsebadet Gustavsvik.

Enkelrum

Hotellet har sju enkelrum, belägna i Gårdshuset. Enkelrummen är utrustade med enkelsäng, tv, trådlöst nätverk, dusch och toalett – allt man behöver för en god natts sömn. Frukostbuffé ingår i alla enkelrum.

Bekvämligheter

Storlek
Enkelsäng 1
WC/Dusch Ja
Tv Ja
Wi-fi Ja
Husdjur Nej
Frukostbuffé Ja

Dubbelrum

Hotellet har 24 dubbelrum, belägna i Östra paviljongen. Till samtliga rum går det att ordna extrasängar till barnen. Sju av rummen är designade av elever från Konstskolan i Örebro, under temat ”Kilsbergen”. Dubbelrummen är utrustade med två enkelsängar, tv, trådlöst nätverk, dusch och toalett – allt som behövs för en god natts sömn. Frukostbuffé ingår i alla dubbelrum.

Bekvämligheter

Storlek
Enkelsängar 2
WC/Dusch Ja
Tv Ja
Wi-fi Ja
Husdjur Nej
Frukostbuffé Ja

Stjärnrummet

Hotellets största rum, med burspråk, egen utgång och bubbelbad under stjärnhimmel. Perfekt för speciella tillfällen som bröllop, VIP-gäst på konferensen eller bara för att unna sig det lilla extra i vardagen. Frukostbuffé ingår i stjärnrummet.

Bekvämligheter

Storlek
Dubbelsäng Ja
WC/Dusch Ja
Jacuzzi Ja
Uteplats Ja
Tv Ja
Wi-fi Ja
Husdjur Nej
Frukostbuffé Ja

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hotellet”