MTB- och Vandringspaket

Just nu har vi ett paketerbjudande där vi erbjuder er att ta del av vår natur och våra fina leder och etapper som utgår från Ånnaboda.

Längdskidor: I skogarna runt Ånnaboda finns en mängd olika skidspår. Inte mindre än 70 km preparerade längdspår finns när vädret tillåter! Här hittar du allt från korta lätta motionsspår till de svårare elitspåren. Flera av spåren har elljus. Även Kanonsnöspår som prepareras med snökanoner.

MTB: Med Ånnaboda som utgångspunkt hittar du tio av Kilsbergens MTB-leder. Långa leder som sätter ork och teknik på prov och även korta snällare leder för barnfamiljen eller nybörjaren.

Vandra: Ta dig an Bergslagsleden som sträcker sig längs Kilsbergskanten. Där passerar du fyra naturreservat och Kilsbergsstugan i Tomasboda, ruinerna av fornborgen Skansberget, mystiska Trolldalen med den mytomspunna trollgrytan och Lövnäsberget där kan du njuta av utsikten över Närkesslätten. Du kan också ta ett bad i Stora Dammsjön och vila benen i vandrarens kapell. Du får inte missa att gå upp på Tomasbodahöjden som är Kilsbergens högsta punkt, på platsen finns ett konstverk och här kan du stanna för att finna ro och avnjuta din matsäck.

Paket i hotellrum (går att boka lördag till söndag):

  • Del i dubbelrum inklusive frukostbuffé
  • Middag i Ånnabodas Restaurang
  • Matsäck att ta med ut på turen
  • Karta över vandringsleder eller MTB-leder (vid Skidpaket byts detta ut som större matsäck)

Pris: 895:-/person
Enkelrumstillägg 150:-

Paket i stuga (går att boka alla dagar):

  • Del i stuga inklusive sänglinne, handduk & frukostbuffé
  • Lunch i Ånnabodas Restaurang
  • Matsäck att ta med ut på turen
  • Karta över vandringsleder eller MTB-leder (vid Skidpaket byts detta ut som större matsäck)

Pris: 895:-/person

Tillägg extranatt: 480:-/person och natt inklusive logi och frukostbuffé

Lägg till avbokningsskydd för 100kr, om det inte skulle bli som du tänkt dig… (med avbokningsskydd kan du avboka fram till 15.00 dagen innan ankomst)

Bokas på 019-295500 eller annaboda@firstcamp.se

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ånnabodas boendepaket”