Konferens hos Ånnaboda

Hos oss vaknar du utvilad och redo att leverera. Vårt hotell har 31 rum, plats för totalt 55 gäster och vi serverar en stor och härlig frukostbuffé till alla våra hotellgäster.

Vi har konferenslokaler i olika storlek och utförande med trådlöst nätverk, whiteboard och blädderblock som gemensamma nämnare.

Som en del i vår konferensservice ingår källvatten, fruktkorg och godsaker i anslutning till lokalerna. Alla lokaler har direkt närhet till grönytor, vilket möjliggör bensträckare, fikapauser och aktiviteter utomhus – året om.

Vi erbjuder ett antal olika konferenspaket och aktiviteter, som vi utformat för att ge er så bra förutsättningar som möjligt för en givande konferens. Vi ger exempel på upplägg på en till två dagar men ibland behövs längre tid och det finns alla möjligheter att förlägga en längre konferens hos oss. Vi bygger helt enkelt ihop ett skräddarsytt paket utifrån just era önskemål.

Just nu erbjuder vi Dagskonferenser för 395kr/person exkl. moms. Förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och luftig lokal, möblering anpassat efter rekommenderat avstånd. 

 

Älgen

Vår största konferenslokal ligger i Östra paviljongen. Med många fönster mot skogen får rummet ett härligt ljus och en känsla av att sitta direkt vid skogsbrynet. Lokalen har en egen uteplats, är 103,5 m2 (11,5 x 9 m), har en takmonterad projektor, musik- och ljudanläggning och rymmer upp till 100 personer i biosittning. Exempel på användningsområden: konferens, minimässa och danslokal.

Vesslan

Lokalen ligger i Gårdshuset och passar dig som vill sitta lite mer avskilt. Bra ljusinsläpp och egen utgång för fikapaus och bensträckare i naturen. Vattenkran, kaffekokare etc. finns i rummet och du har även tillgång till övrig konferensservice om så önskas. Lokalen är 20 m2 (5 x 4 m), har en takmonterad projektor och rymmer upp till 8 personer.

Tjädern

Perfekt lokal för styrelse- och ledningsgruppsmöte. Inredd med inspiration av skogarna runt anläggningen som ger en känsla av att befinna sig mitt i naturen. Lokalen är 24 m2 (6 x 4 m), har en takmonterad projektor och rymmer upp till 14 personer.

Minken

Ljus och luftig lokal i Östra Paviljongen, med ett härligt burspråk för bättre fikapauser under lummiga björkar. Lokalen är 40 m2 (8 x 5 m), har en takmonterad projektor och rymmer upp till 30 personer.

 

Bävern

Ett rum för kreativa möten möblerat med fåtöljer och sidobord. Förutom whiteboard och blädderblock finns en 3 x 2 m stor magnetvägg och kreativt arbetsmaterial. Lokalen är 27,5 m2 (5,5 x 5 m), har en takmonterad projektor och rymmer upp till 10 personer.

Orren

Grupprum i huvudbyggnaden med direkt anslutning till Björnen och utsikt mot innergårdens grönytor. Lokalen är 12 m2 (4 x 3 m) och rymmer upp till 8 personer.

 

 

Ugglan

Grupprum i huvudbyggnaden med direkt anslutning till Björnen och fönster mot innergården. Rummet är möblerat i styrelsesittning, 12 m2 (4 x 3 m) och rymmer upp till 8 personer.

 

Björnen

Öppna vikväggen mellan Björnen 1 och Björnen 2 och du får en lokal med kapacitet för 80 personer. Ljus och luftig lokal med utsikt mot Ånnabosjön. Lokalen är 120 m2 (15 x 8 m), har en takmonterad projektor och rymmer upp till 80 personer.

Räven

Lokal med styrelsemöblering och direkt närhet till Älgen. Här sitter du så nära naturen du kan komma, med fönster ut mot skogen. Lokalen är 27,5 m2 (5,5 x 5 m), har en takmonterad projektor och rymmer upp till 10 personer.